Jens Gerlach Sørensen AS er din lokale byggmester!

Arkitekttegnede boliger, hytter, rehabilitering, påbygg og tilbygg fra Bryne til Stavanger

Gjennom alle disse årene har vi vært svært bevisste på å levere kvalitet og være stolte av arbeidet vårt. Våre kunder og samarbeidspartnere skal oppleve det å jobbe med oss som en positiv opplevelse med profesjonalitet og kvalitet som viktige ingredienser.

Vi i Jens Gerlach Sørensen er eksperter på arkitekttegnede boliger og rehabilitering og har erfaringer fra området siden oppstarten i 1967. Vi har svært godt samarbeid med arkitekter og tilbyr derfor skreddersydde løsninger også når det gjelder rehabilitering.

Vi bygger i tillegg de aller fleste type bygg både for privatpersoner og bedrifter, og tar også oppussing og rehabiliteringsoppdrag slik en ekte byggmester skal gjøre. Vi bygger både hytter, hus og har bred kompetanse som en av de foretrukne byggmesterne i vårt område. Se bilder fra noen av våre prosjekter her:

Vi opplever at våre kunder er så fornøyde at de bygger til flere generasjoner av familien

Jens Gerlach Sørensen AS har skapt seg et stort navn på arkitekttegnede boliger på Bryne og omegn og det er nettopp samspillet mellom byggmester og arkitekt som er nøkkelen. Vi opplever at våre kunder er så fornøyde at de bygger til flere generasjoner av familien.