Byggmester på Bryne – Jens Gerlach Sørensen AS

Byggmesteren hvor kvalitet står i høysetet

Byggmester Jens Gerlach Sørensen har helt siden 1967 vært en respektert og ettertraktet byggmester på Bryne. Hos oss er kort leveringstid samtidig som kvalitet i arbeidet ivaretas viktige faktorer for suksess, og noe vi tar stolthet av.

Vårt store fokus på design og kvalitet har vært kjennetegnet vårt og skal fortsette å være det i fremtiden. Som byggmester har vi alltid en stor oppdragsmengde og vi er ikke fremmed for å ha en travel hverdag. Jens Gerlach Sørensen AS har i dag ca. 18 ansatte. Har du behov for en byggmester med godt rykte, som utfører arbeid etter dine ønsker? Ta kontakt her!

Arkitekttegnet bolig

Vi bistår deg med hele prosessen rundt arkitekttegnet bolig

En arkitekttegnet bolig er vel noe vi alle drømmer eller har drømt om å bygge. I dag har boligbyggere flere ulike preferanser og forventninger ved bygging av nytt hus. Jens Gerlach Sørensen AS er en byggmester som er spesialiserte på å bygge arkitekttegnet bolig til våre kunder. Det gode samarbeidet vi har med arkitekter gjør at vi leverer skreddersydde løsninger etter dine behov. Hos oss kan vi garantere deg en bolig som med egen særtrekk som skiller seg ut i mengden.

Prosessen i tilfellene når en kunde ønsker en arkitekttegnet bolig er enkel. Vi møtes først, gjerne på tomten det skal bygges på, og du som kunde kommer med dine ønsker om hvordan du vil ha det. Deretter kommer vår fagkompetanse på området inn, gjennom rådgivning i henhold til hva som er de optimale løsningene. Dette gjøres i samarbeid med sivilarkitekt.

Når planen er satt, vil kunden bli presentert for tegninger av sin nye bolig. Her kan man selvsagt komme med egne innspill, slik at sluttresultatet blir slik du har sett for deg. Etter godkjenning, starter byggearbeidet.

Opp gjennom årenes løp har vi bygget en rekke arkitekttegnede hus. Trykker du her, kan du se et utvalg av disse.

Ønsker du å få bygget en arkitekttegnet bolig, i området fra Bryne til Stavanger eller er du nysgjerrig på pris? Kontakt oss her.

Rehabilitering

Vi besitter også stor kompetanse på alt av rehabilitering av bygg

Vi tar alt fra store til små oppdrag, skifting av vinduer til å bygge om hus. Det kan være å bygge om et hus fra 60-tallet til et moderne hus eller det kan være andre rehabiliteringsoppdrag som våre kunder måtte ønske. Jens Gerlach Sørensen får jobben gjort på en profesjonell og trygg måte og vi forholder oss til regler og forskrifter som måtte være aktuelle til enhver tid.

Vi jobber sammen med vår sivilarkitekt for å levere skreddersydde rehabiliteringsløsninger til våre kunder.

Tilbygg

Skal du bygge på etasjer, bygge på terrasser eller utvide stuen?

Vi i Jens Gerlach Sørensen er eksperter på alle typer tilbygg. Vår erfaring er at vi kan komme med forslag til kunder for den beste løsningen eller med mindre justeringer som gjør resultatet fantastisk!

Vi jobber sammen med vår sivilarkitekt for å levere skreddersydde tilbyggsløsninger til våre kunder.

blank