Byggmester Jens Gerlach Sørensen AS

Din byggmester på Bryne

Helt siden 1967 har Jens Gerlach Sørensen vært en respektert og ettertraktet byggmester på Bryne. Kort leveringstid er noe vi er stolte over, samtidig som kvaliteten ivaretas.

Vårt store fokus på design og kvalitet har vært kjennetegnet vårt og skal fortsette å være det i fremtiden. Som byggmester har vi alltid en stor oppdragsmengde og vi er ikke fremmed for å ha en travel hverdag. Jens Gerlach Sørensen AS har i dag ca. 18 ansatte. Har du behov for en byggmester med godt rykte, som utfører arbeid etter dine ønsker? Ta kontakt her!

Arkitekttegnet bolig

I dag har boligbyggere flere ulike preferanser og forventninger ved bygging av nytt hus. Vi er en byggmester som er spesialiserte på å bygge arkitekttegnet bolig til våre kunder. Det gode samarbeidet vi har med arkitekter gjør at vi skreddersyr løsninger etter dine behov.

Prosessen i tilfellene når en kunde ønsker en arkitekttegnet bolig er enkel. Vi møtes først, gjerne på tomten det skal bygges på, og du som kunde kommer med dine ønsker om hvordan du vil ha det. Deretter kommer vår fagkompetanse på området inn, gjennom rådgivning i henhold til hva som er de optimale løsningene. Dette gjøres i samarbeid med sivilarkitekt.

Når planen er satt, vil kunden bli presentert for tegninger av sin nye bolig. Etter godkjenning, starter byggearbeidet.

Ønsker du å bygge en arkitekttegnet bolig, i området fra Bryne til Stavanger? Kontakt oss her.

Rehabilitering

Vi besitter også stor kompetanse på alt av rehabilitering av bygg

Vi tar alt fra store til små oppdrag, skifting av vinduer til å bygge om hus. Det kan være å bygge om et hus fra 60-tallet til et moderne hus eller det kan være andre rehabiliteringsoppdrag som våre kunder måtte ønske. Jens Gerlach Sørensen får jobben gjort på en profesjonell og trygg måte og vi forholder oss til regler og forskrifter som måtte være aktuelle til enhver tid.

Vi jobber sammen med vår sivilarkitekt for å levere skreddersydde rehabiliteringsløsninger til våre kunder.

Tilbygg

Skal du bygge på etasjer, bygge på terrasser eller utvide stuen?

Vi i Jens Gerlach Sørensen er eksperter på alle typer tilbygg. Vår erfaring er at vi kan komme med forslag til kunder for den beste løsningen eller med mindre justeringer som gjør resultatet fantastisk!

Vi jobber sammen med vår sivilarkitekt for å levere skreddersydde tilbyggsløsninger til våre kunder.